Pályázat

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával, az Új Széchényi Terv keretében valósult meg.

Békés megye első jégpályája az aktív turizmus jegyében

DAOP-2.1.1/K-11-2011-0061

A projekt rövid leírása:

A COOL-AIRCONDITIONAL Kft. egy 38x18 m alapterületű műjégpálya kialakítását tervezi Szarvas város központjában, jól megközelíthető helyen, mely Békés megyében egyedülálló, a Dél-alföldi régió vonatkozásában pedig az elsők között tartható számon. Terveink szerint az év 8 hónapjában (szept.1- ápr.31.) mintegy 10.000 fő sportolni szerető turista fordulna meg a létesítményben, ahol a pálya mellett egy melegedő sátor is helyet kapna, biztosítva ezzel a korcsolya kölcsönzést és karbantartást valamint büfészolgáltatást a kikapcsolódásra vágyók számára. Projektünk Szarvas város turisztikai attrakcióinak következő lépcsője lesz, mely a szezonon kívül növeli majd a turisták tartózkodási idejét, költését és érdekeltségét városunkban. A beruházás az aktív sportturizmus jegyében, a város és a térség egyéb turisztikai lehetőségeivel (Arborétum, Szarvasi Gyógyfürdő,Squash és Fitness Club stb.) kapcsolt szolgáltatásokat kialakítva különösen előnyös turisztikai kínálatot eredményez.

Kedvezményezett neve és adatai:

COOL-AIRCONDITIONAL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társoság

5540 Szarvas,Üdülő sétány 42.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elérhetősége:

www.nfu.hu

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Infovonal: 06 40 638 638